Hatsa logo
Hero

Geplaatst op door Henrica

Alles voor je bullet journal

Terug naar overzicht

Een agenda, een notitieboek en een schetsboek in één, dat is wat een bullet journal is. Geen kleine pagina’s, niet de frustraties dat je afspraken niet binnen het vakje passen. Een bullet journal maak je helemaal zoals jij dat wilt. Met een bullet journal heb je het perfecte overzicht en kan je al je creativiteit kwijt. Maar waar begin je? Wat heb je nodig? We geven je tips!

Bulletjournal

De perfecte journal

Het begint allemaal bij het vinden van je journal. Zoek er eentje die groot genoeg is, denk hierbij aan A5 formaat, en eentje waarvan de buitenkant je aanspreekt. De binnenkant ga je immers helemaal zelf vullen met alles wat je leuk vindt. Maar wat voor binnenkant wil je? Je kan gaan voor een lege binnenkant, of een met ‘guide dots die je helpen om rechte lijnen te maken en je pagina’s makkelijker op te delen in meerdere stukken, of je kan een deels ingevulde journal kopen. Je vindt meerdere soorten journals hier.

De binnenkant

Je hebt nu je journal gevonden. Nu kan het leukste gedeelte beginnen: Alles uitzoeken om je journal in te vullen. Fineliners en potloden kunnen niet ontbreken. Maar er is zo veel meer om uit te kiezen. Neem hier je tijd voor, laat je inspireren en plaats alles wat je mooi vindt op een Hatsa shoppingboard. Dan krijg je een visueel overzicht van alle kleuren, mogelijkheden en prijzen voor je stiften, pennen, stickers, sjablonen, en noem maar op. Kortom alles wat je wilt aanschaffen voor je journal. Vraag tips aan anderen of browse door producten om jouw perfecte journal samen te stellen.

Bulletjournal

De inhoud

Top, je hebt alles op een board gezet, de mooiste items uitgekozen en alles is binnen. Nu kan je gaan bepalen wat je in je bullet journal wilt. Hierin ben je helemaal vrij, en dat is juist het fijne aan een bullet journal. Wil je 1 pagina per dag? Doen! Wil je een maandoverzicht? Doen! Je bent helemaal vrij om hem in te richten zoals jij wilt. Merk je na een tijdje toch dat er nog iets ontbreekt? Of vind je sommige items voor je bullet journal net iets te duur? Voeg je items hier toe aan je verlanglijstje (zo heb je meteen iets wat je kunt vragen). Veel plezier met jouw bullet journal.

Maak nu ook jouw dromen waar met Hatsa! Voor al jouw online aankopen!

Geschreven door

Henrica
Henrica

Blogpost delen?