Hatsa logo
Hero

Geplaatst op door Henrica

Cadeautips voor Vaderdag

Terug naar overzicht

Vaderdag staat weer om de hoek. Maar wat geef je een man die eigenlijk alles al heeft? Of de man die zegt: ‘Ik hoef niets’? Met deze cadeautips tover je gegarandeerd een glimlach op het gezicht van je vader.

Vaderdag

Hobby

Voor de vaders meteen hobby is het misschien wel het makkelijkst. Of je vaders hobby nu klussen of bier drinken is, voor elke hobby is wel een product te vinden. Zoek op Hatsa tussen alle verschillende producten om zo een idee te krijgen. Voor elk budget zijn er genoeg items om tussen te zoeken. Van bierpakketten tot klopboren. Maak een geheim board aan en start met het verzamelen van de leukste cadeaus.

Functioneel

Functionele cadeaus voelen misschien iets minder leuk om te geven, maar je vader zal er heel blij mee zijn, en hij zal het vaak gebruiken. Is je vaders favoriete mok aan het eind van zijn Latijn? Vallen de gaten in zijn Happy Socks? Hatsa! Dit zijn producten die je ook op het Hatsa board kan zetten. Ook hier kan je het zo goedkoop of duur maken als je zelf prettig vind.

vaderdag

Do it yourself

Cadeautjes waar persoonlijke moeite in is gestopt worden over het algemeen het meeste gewaardeerd. Het laat zien dat je je vader kent, en dat je zo veel van hem houdt dat je de moeite neemt om iets zelf te maken. Dit kan een fotoboek zijn waarin je de leukste foto’s van afgelopen jaren in hebt verzameld. Of als je echt creatief bent een zelfgemaakt schilderij, een mok met een tekst in jouw handschrift of een zelfgemaakte kaart waarin je de leukste herinneringen met je vader beschrijft.

Heb je na het lezen van deze tips nog inspiratie nodig? Kijk dan hier voor ons vaderdag board. Items zijn gemakkelijk te kopiëren naar je eigen board. Heb je een beslissing gemaakt? Hatsa brengt je meteen naar de juiste webshop en het juiste product. Fijne Vaderdag!

Maak nu ook jouw dromen waar met Hatsa! Voor al jouw online aankopen!

Geschreven door

Henrica
Henrica

Blogpost delen?