Hatsa logo
Hero

Geplaatst op door Henrica

De leukste gezelschapsspellen voor de hele familie

Terug naar overzicht

Nu we erg veel thuis zitten zijn de bordspellen weer ongekend populair. Monopoly en Kolonisten van Catan kennen we onderhand wel, dus tijd voor een lijstje met nieuwe spellen. Zet de lekkere snacks alvast klaar, want met deze spellen heb je gegarandeerd een gezellige avond. Een board met alle spellen voor jong en oud vind je hier.

Bordspellen

Escape Room spellen

Rekenen, zoeken en verbanden leggen staan hier centraal. Je haalt de escape room zo echt in huis. Iedere speler is wel ergens goed in en door teamwork en goed nadenken probeer je binnen de tijd de juiste code te ontcijferen. Er zijn eindeloos veel uitbreidingen, zowel voor jonge spelers, als oudere spelers. Lukt het jullie om op tijd te ontsnappen?

One to T-Rex

Vind je hints leuk, maar ben je er eigenlijk niet zo goed in? En wil je graag dubbel liggen van het lachen? Dan is dit jouw nieuwe lievelingsspel. Om dit spel te spelen hoef je helemaal niet goed te zijn in het nadoen, maar je moet er wel helemaal voor gaan. Een grappige avond gegarandeerd.

Bordspellen

Ticket to Ride

De hele wereld over reizen vanuit je eigen huis? Met dit spel bezoek je allerlei landen en steden (naar keuze) en probeer je steden met elkaar te verbinden. Het spel is makkelijk te leren, en door zijn talloze edities bevind je je elke keer in een ander gebied!

Klassiekers in een nieuw jasje

Ben je de klassiekers niet zat, maar zou een extra beetje variatie geen kwaad kunnen? Dan vind je hier een lijstje met oa vernieuwde versies van Cluedo, 30 seconds, Trivia, Uno en meer!

Ben je na dit artikel nieuwsgierig geworden naar alle leuke bordspellen, en weet je gewoonweg niet welke je als eerst moet kopen? Plaats alle spellen die je wilt hebben op een shoppingboard op Hatsa. Met de prijsupdates word je automatisch op de hoogte gehouden als een van de spellen in prijs verlaagd is. Bekijk boards van andere gebruikers hier.

Maak nu ook jouw dromen waar met Hatsa! Voor al jouw online aankopen!

Geschreven door

Henrica
Henrica

Blogpost delen?