Hatsa logo
Hero

Geplaatst op door Henrica

De 4 beste browser extensies en waarom je ze moet hebben

Terug naar overzicht

Je ervaring op het internet kan stukken soepeler en makkelijker met het gebruik van browser extensies. Maar wat zijn het en wat kan je er allemaal mee? In dit artikel leggen we uit wat browser extensies precies zijn, welke voordelen ze hebben en lichten we de 4 beste browser extensies uit.

Extensies

Wat is een browser extensie?

Een browser extensie is te vergelijken met apps op je telefoon. Met deze plugins kan je vaak makkelijker bepaalde acties doen. Denk hierbij aan tabbladen opslaan, to do lists voltooien, of kortingen bij webshops vinden. Verzin het zo gek niet of er is wel een browser extensie voor. Een van de populairste voorbeelden is een AdBlocker. Hiermee zorg je ervoor dat je geen vervelende advertenties meer ziet terwijl je aan het browsen bent.

Welke browser extensies heb ik nodig?

Onze redactie heeft een selectie gemaakt van browser extensies om je op weg te helpen.

  • Hatsa Hatsa is de ideale browser extensie voor iedereen die online shopt. Je maakt gratis een account aan, en het shoppen kan beginnen. Na het installeren kan je elk online product opslaan op een board. Hoe? Je hoeft alleen maar de extensie aan te klikken. Bonus: Je krijgt een melding als de prijs van een item is verlaagd!
  • Darkreader Darkreader is een dark mode browser extensie. Dit is heel prettig als je lange dagen maakt en veel moet lezen. De donkere kleuren zijn rustiger voor je ogen en er zijn veel instellingen die je zelf kan aanpassen. Zo kan je zelf de helderheid bepalen, maar ook de kleuren en de lettertypes van elke site.

Extensies

  • AdBlocker Een echte musthave voor tijdens het browsen. Deze plugin zorgt ervoor dat je niet meer van die vervelende advertenties te zien zal krijgen. Na het installeren is het een kwestie van activeren, en je zal zien dat je een stuk rustiger kan scrollen door allerlei sites.
  • Pomodoro Wil je georganiseerd aan het werk? Dan is de Pomodoro browser extensie iets voor jou. Het is een plek waar je al je to do lists kwijt kan én ook nog productief kan zijn. De pomodoro methode is geknipt voor mensen die zich geen lange periodes achter elkaar kunnen concentreren. Op een tabblad gaat een timer van 25 minuten lopen. Na 25 minuten heb je 5 minuten pauze. Na 4 timers heb je een lange pauze. Handig voor het thuiswerken en het studeren.

Met deze browser extensies worden je uren op internet een stuk gemakkelijker en efficiënter. Wil je meer weten over hoe de Hatsa browser extensie werkt? Dat lees je hier

Maak nu ook jouw dromen waar met Hatsa! Voor al jouw online aankopen!

Geschreven door

Henrica
Henrica

Blogpost delen?