Hatsa logo
Hero

Geplaatst op door Henrica

Een bruiloft organiseren stressvol? Niet met deze tips

Terug naar overzicht

Je bruiloft organiseren hoeft niet stressvol te zijn. Maar het is ook niet altijd leuk. Je hebt uren op Pinterest gezeten en een perfect moodboard gemaakt, maar waar komen al die mooie spullen vandaan? Je ideaalbeeld heb je voor je, maar hoe vertaal je die naar koopbare items voor op je bruiloft? En hoe duur gaat alles worden? Geen zorgen, in dit blog staat alles om jouw droombruiloft waar te maken.

Trouwen

Items

Je weet soms even niet waar je het zoeken moet. En dat is heel normaal. Er zijn zoveel sites, allemaal gevuld met de mooiste producten. Je hebt vast ergens wel een lijstje met alle dingen die je bent tegengekomen die je mooi vindt. Plaats al deze items op een Hatsa board. Hier krijg je een visueel overzicht met de prijs erbij. Hatsa brengt je ook meteen naar de webshop als je besluit iets te kopen. Ook kun je producten van je board afstrepen. Heel handig, want zo weet je meteen wat je al hebt, en wat je nog wilt kopen. Hatsa werkt voor elke webshop op het internet, zo weet je zeker dat al je items bewaard blijven.

Budget

Bij een trouwerij hoort natuurlijk ook een budget. Bedenk daarom vooraf goed waar je het geld aan uit gaat geven, en hoe veel dat is. Welk budget je ook hebt, je wilt de allermooiste spullen voor je bruiloft hebben. Stel daarom een budget per onderwerp, zoals bijvoorbeeld de locatie, het eten, en de decoratie. Zo voorkom je dat je per ongeluk de helft van je budget al uitgeeft aan de locatie, voordat je bij het eten en drinken bent aangekomen. Handige tip: Op een Hatsa board kan je een budget instellen, zo kan je meteen zien of alle items die je mooi vindt binnen je budget passen. Maak daarom losse boards aan zoals bijvoorbeeld: Locatie, Decoratie, Uitnodigingen, etc. Je kan kiezen of je per item een budget wil hebben, of voor een board als geheel.

Trouwen

Overleggen

Trouwen doe je (gelukkig) niet alleen. Hoe vaak heb je met je partner wel niet heen en weer gechat over wat je nu wel en niet mooi vindt. Maar stiekem betrap je jezelf erop dat je het niet meer weet. Was de versiering nou wel of niet goed? Moest er nog iets aangepast worden bij de locatie? Het is handig als je dat makkelijk kan terugvinden, zonder door alle ‘wat zullen we eten vanavond?’ appjes te moeten scrollen. Bij je items op een Hatsa board kan je chatten met je partner per board, maar ook per item. Zo kunnen jullie makkelijk overleggen, en staat het ook meteen opgeslagen op een logische plek. Nodig je partner uit om samen te werken aan een board, en plaats beide items op hetzelfde board.

Cadeaus

Veel gasten zullen aan je vragen wat ze jullie kunnen geven. Vaak weet je dan niet zo goed wat je moet vragen. Bedenk vooraf welke items jullie graag zouden willen ontvangen. Bewaar al deze items op een Hatsa shoppingboard en nodig je gasten uit voor jullie verlanglijstje. Jullie gasten kunnen afstrepen wat ze hebben gekocht, zonder dat jullie het weten. Zo krijgen jullie echt wat jullie willen, en is het voor de gasten een stuk gemakkelijker om een cadeau te kopen.

Trouwen is een bijzondere gebeurtenis, en dat moet zo soepeltjes mogelijk verlopen. Door je items te bewaren, je budget in het vizier te houden en goed te overleggen kan het niet anders, of het wordt een prachtige bruiloft. Samen met Hatsa zorgen we ervoor dat jouw droom werkelijkheid wordt. Proost!

Maak nu ook jouw dromen waar met Hatsa! Voor al jouw online aankopen!

Geschreven door

Henrica
Henrica

Blogpost delen?