Hatsa logo
Hero

Geplaatst op door Henrica

Hiermee geef je altijd het perfecte cadeau aan je partner

Terug naar overzicht

Iedereen kent het wel, de eeuwige zoektocht naar het perfecte cadeau voor je partner. Wat wil hij/zij zou echt hebben? En dan is het al weer bijna zo ver; Valentijn/verjaardag/kerst. Zoveel momenten waarop je graag iets bijzonders doet voor je partner. Of gewoon zomaar. Met deze gift guide geef jij gegarandeerd het perfecte cadeautje, voor elke gelegenheid.

Perfecte cadeau

Luisteren en uithoren

Dit is de meest belangrijke tip: Luister naar je partner en hoor hem/haar uit over cadeautjes. Hoor je hem/haar een keer zeggen: “Oh dit is leuk!” zoek dan meteen het product op en bewaar het, zo kan je er later op terugvallen als er weer een moment is waarop je een cadeautje wilt geven. Dit is iets wat je het hele jaar door moet blijven doen, zo bouw je een goed lijstje op van producten en kan je altijd ergens uit kiezen.

Overzicht en extra’s

Het lijstje wat je door bovenstaande tip hebt gemaakt moet natuurlijk wel overzichtelijk blijven. Plaats alle linkjes op Hatsa! Een gratis platform waar je een geheim board kan aanmaken voor je partner met alle cadeautjes die je in de tussentijd hebt verzameld. Je slaat met de app of browserextensie alle linkjes van alle webshops met 1 klik op. Hatsa laat je ook vergelijkbare producten zien. Zo kan je ook meteen extra producten op het board zetten die je vriend/vriendin ook leuk zal vinden.

Perfecte cadeau

Speuren & zoeken

Neem een duikje in de socials van je partner. Heeft hij/zij al een Hatsa account? Mooi! Kijk op het profiel om te zien of daar producten staan die een goed cadeautje zouden zijn. Als je partner nog niet begonnen is aan Hatsa is dit hét moment om hem/haar over te halen. In de tussentijd kun je kijken welke merken je wederhelft volgt op social media, grote kans dat je daar items vindt die je op het Hatsa board kan zetten.

Maak nu ook jouw dromen waar met Hatsa! Voor al jouw online aankopen!

Geschreven door

Henrica
Henrica

Blogpost delen?