Hatsa logo
Hero

Geplaatst op door Henrica

Zo creëer je jouw ideale thuiskantoor

Terug naar overzicht

We moeten ons erbij neer gaan leggen. Thuiswerken is echt de nieuwe norm. Helaas heeft niet iedereen de ruimte om een groot kantoor in huis te hebben. Maar na zoveel maanden aan de eettafel zitten ben je waarschijnlijk wel toe aan iets nieuws. Met deze tips tover je elke ruimte of hoek in je huis tot een comfortabel thuis kantoor.

Thuiskantoor

Een leuk uitzicht

Of je een hoek van je woonkamer opoffert voor je kantoor of je huidige studeerkamer wilt omtoveren tot een waardig kantoor, een leuk uitzicht is essentieel. Zorg er voor dat je een raam hebt, zodat je naar buiten kan kijken, of verf de muur in een leuke kleur. Hang prints op, of maak boekenplankjes om meer karakter aan je kantoor te geven en meteen wat extra opbergruimte te creeëren. Voeg foto’s toe van je huidige interieur aan een Hatsa shoppingboard, en zoek de leukste kleuren voor op je muur bij elkaar.

Bureaustoelen

Voor velen een bekende, maar veel genegeerde tip is de goede bureaustoel. We zitten steeds meer, en de stoel aan de keukentafel is alles behalve ergonomisch. Kies er daarom voor om een te investeren in een bureaustoel, of vraag aan je baas of je een van de bureaustoelen van je kantoor mag lenen. Kies een bureaustoel die in hoogte verstelbaar is, maar waarvan je de rugleuning ook kan verstellen. Zorg voor een goede zithouding en je rug zal je bedanken. Vergelijk meerdere bureaustoelen met elkaar door ze allemaal op een shoppingboard te zetten en kies voor degene die perfect bij jouw wensen aansluit.

Thuiskantoor

Bureaus

Een andere oplossing voor het vele zitten is een zit-sta bureau. Deze bureaus zijn in hoogte verstelbaar, zodat je kunt staan achter je bureau en tijdens die lange vergadering even de benen kan strekken. Zit-sta bureaus zijn ideaal om ook de zithoogte te verstellen. Zo leun je niet meer te ver voorover, en heb je maximaal comfort. Op dit board vind je onze Editor’s picks voor jouw thuiskantoor, inclusief bureaus en bureaustoelen. Je kopieert ze eenvoudig naar je eigen board door naar de drie puntjes te gaan en op ‘kopiëren’ te klikken.

Kortom, met een leuk uitzicht, een goede stoel en een fijn bureau is het stiekem best fijn om thuis te werken, ook al zit je stiekem met je pyjamabroek aan.

Maak nu ook jouw dromen waar met Hatsa! Voor al jouw online aankopen!

Geschreven door

Henrica
Henrica

Blogpost delen?