Hatsa logo
Hero

Geplaatst op door Henrica

Zo stel je de perfecte vluchttas samen

Terug naar overzicht

De laatste loodjes van je zwangerschap wegen altijd het zwaarst, daarom is het nooit te vroeg om na te denken over de spullen die in de vluchttas moeten. Dat kan veel stress met zich meebrengen. Je hoopt dat je niks vergeet, en toch vergeet je vaak iets. Met deze tips ben jij helemaal voorbereid.

Vluchttas

Voor de moeder

De spullen voor de moeder zijn net zo belangrijk als de spullen voor de baby. Denk hierbij aan een toilettas met een tandenborstel, tandpasta, een borstel, reinigingsdoekjes, lippenbalsem. Duizelt het je al? Gelukkig heb je bovenstaande dingen vaak al in huis. Maar er zijn genoeg andere dingen die je misschien nog wel aan moet schaffen, zoals de kleding waar je in wilt bevallen, kraamverband, en ruime onderbroeken. Het is handig als je hier een lijstje voor maakt, zodat je precies weet wat je nog moet aanschaffen. Op Hatsa kan je zowel producten die je nog moet kopen plaatsen, als dingen die je al in huis hebt. Zo stel je gemakkelijk de ideale lijst samen.

Voor de baby

De tip die iedere moeder meekrijgt: Pak van alles meerdere maten in, zo weet je zeker dat je iets bij je hebt dat past. Ook is een mutsje echt een must. Net zoals het autostoeltje en luiers. Vergeet de sokjes niet! Aan veel zal je al gedacht hebben, maar vergeet ook je geboorteplan niet mee te nemen. Zo kun je meteen aan de verloskundige of gynaecoloog laten zien wat jullie het liefste willen, en de alternatieven die jullie overwegen.

Vluchttas

Voor de partner

Je partner zal ook aardig wat uurtjes gaan doorbrengen in het ziekenhuis, want op en neer naar huis rijden is niet altijd mogelijk. Voor hem/haar is het ook belangrijk om een extra setje kleding mee te nemen, net als tijdschriften, een oplader, of andere dingen die leuk tijdverdrijf kunnen zijn. Het is handig om hier vooraf al over na te denken. Zo kan je een apart board aanmaken voor je partner waarop hij/zij ook items kan plaatsen voor de “partner vluchttas”.

Alle lijstjes gemaakt? Alles besteld? Dan kun je dat afstrepen op je Hatsa board en genieten van de laatste loodjes, je bent nu helemaal voorbereid op de komst van de kleine.

Maak nu ook jouw dromen waar met Hatsa! Voor al jouw online aankopen!

Geschreven door

Henrica
Henrica

Blogpost delen?