Hatsa logo
Hero

Geplaatst op door Henrica

Zo stel je het ideale verlanglijstje samen voor elke gelegenheid

Terug naar overzicht

Het antwoord op de vraag: Wat wil je hebben? blijft altijd ontzettend lastig. Je hebt er wel eens over nagedacht, maar vaak was dat al een tijdje geleden, en nu weet je eigenlijk niet zo goed meer wat je op je verlanglijstje moet zetten en dan is het ook nog bijna zo ver voordat je aan je gasten moet gaan vertellen wat je wilt hebben. Vervolgens zet je de standaard ‘geld en verzorgingsspullen’ weer op het lijstje. En zo gaat dat bij elke gelegenheid. Of het nou je verjaardag is, of bijna kerst. Maar na het lezen van dit artikel heb jij altijd een verlanglijstje bij de hand.

Verlanglijstje

Het hele jaar door

Vaak kom je het gehele jaar door kleine dingen tegen waarvan je denkt: Dat zou een leuk cadeautje zijn, je staat er even bij stil, en gaat weer verder. Later weet je niet meer wat het was. Daarom helpt het om het hele jaar een lijstje bij te houden van linkjes, en foto’s van cadeautjes die je tegenkomt. Plaats deze items op een Hatsa board zodat je ze niet kwijt raakt gedurende het jaar.

Nuttig en leuk

Het kan nooit kwaad om eens goed rond te kijken in je eigen huis naar de dingen die je dagelijks gebruikt. Heb je bijvoorbeeld vaak een geurkaars aan? Zet er eentje die je lekker vindt ruiken op het lijstje! Zou je een nieuw telefoonhoesje leuk vinden, maar wil je zelf het geld er niet aan uitgeven? Zoek er eentje die je leuk vindt en zet deze ook op het lijstje. Mensen vinden het leuk om te zien dat hun cadeautjes gebruikt worden, en het scheelt jou ook nog eens geld.

Verlanglijstje

Notities

Sommige mensen doen dit al: Je notities gebruiken om het hele jaar door van alles op te slaan wat je later misschien wilt vragen, een soort online verlanglijstje. Door alle losse linkjes en afbeeldingen kan het snel een rotzooitje worden, of weet je niet meer precies wat alle losse linkjes waren. Met de Hatsa app is dat probleem binnen no-time opgelost. Kopieer en plak alle linkjes op een shoppingboard en je krijgt meteen een visueel overzicht inclusief prijs te zien. Je kan hem gemakkelijk delen met vrienden, en het ziet er ook nog eens mooi uit. Er eentje aanmaken doe je hier!

Met al deze tips kan het niet anders of je hebt voortaan altijd antwoord op de vraag: Wat wil je hebben? Zo wordt jouw wishlist werkelijkheid, en krijg je altijd wat je écht wilt hebben.

Maak nu ook jouw dromen waar met Hatsa! Voor al jouw online aankopen!

Geschreven door

Henrica
Henrica

Blogpost delen?