Hoe installeer ik de browserextensie?

Welke browser gebruik je?

Om het makkelijk te maken leggen we hieronder per browser uit hoe je de handige extensie installeert.

Chrome

Belangrijk: Je kunt geen extensies toevoegen als je browst in de incognitomodus of als gast.

1. Klik hier om naar de webstore van Chrome te gaan
  2. Klik op Toevoegen aan Chrome.
  3. Ga in een tabblad rechtsboven naar het puzzelstukje
  4. Klik op de punaise naast Hatsa om de browserextensie vast te zetten aan Chrome

Als je de extensie wilt gebruiken, klik je op het icoon rechts van de adresbalk. Als je een computer op je werk of school gebruikt, is het mogelijk dat je organisatie bepaalde extensies blokkeert.

Safari

Belangrijk: Zorg ervoor dat je op je laptop/iMac de nieuwste MacOS geïnstalleerd hebt.

1. Klik hier om naar de App Store voor Mac te gaan
  2. Download de Extensie
  3. Ga naar het Apple logo links bovenin je scherm en klik op ‘Systeemvoorkeuren’
  4. Gebruik de zoekbalk om naar Extensies te gaan
  5. Zorg ervoor dat het vinkje naast de Hatsa extensie aanstaat
  6. Je ziet links in je browser het Hatsa logo staan. Zie je deze niet? Start dan Safari opnieuw op

Microsoft Edge

1. Klik hier om naar de browserextensie voor Edge te gaan
  2. Klik op Extensie toevoegen
  3. Log zo nodig in op Microsoft Edge
  4. Klik op starten
  5. Klik binnen het venster op Inschakelen

Firefox

1. Klik hier om naar de browserextensie voor Firefox te gaan
  2. Klik op toevoegen aan Firefox
  3. Klik op installeren.
  4. De extensie is nu actief