Hoe kan ik mijn account verwijderen?

Wat jammer dat je ons gaat verlaten.

Om je account te kunnen verwijderen moet je naar de website gaan, dit kan via je laptop of via je telefoon Het is nog niet mogelijk je account te verwijderen via de app.

• Klik op het menu met ;
  • Klik op instellingen;
  • Ga naar Accountgegevens en scroll naar Account verwijderen
  • Klik op de button en voer je wachtwoord in ter verificatie.
  • Als je via Google, Apple of Facebook bent ingelogt, dan moet je het account her-authenticiteren (even dubbelchecken of jij het echt bent);
  • Bevestig dat je het account wilt verwijderen door op oké te klikken.
  • Done. We are sad to see you go :(
  • Let op: Je raakt alle boards en producten kwijt die op Hatsa hebt gemaakt/geplaatst hebt! Wij kunnen dit ook niet meer ongedaan maken.
account verwijderen