Hoe kan ik mijn account verwijderen?

Wat jammer dat je ons gaat verlaten.

Om je account te kunnen verwijderen moet je naar de website gaan, dit kan via je laptop of via je telefoon Het is nog niet mogelijk je account te verwijderen via de app.

• Klik op het menu met ;
  • Klik op profiel;
  • Ga naar account (op mobiel: scroll naar links om het ‘account’ knopje te vinden);
  • Klik op account verwijderen;
  • Let op: Je raakt alle boards kwijt die je hebt gemaakt op Hatsa!;
  • Als je via Google of Facebook bent ingelogt, dan moet je het account her-authenticiteren (even dubbelchecken of jij het bent);
  • Bevestig dat je het account wilt verwijderen.