Hoe kan ik mijn getrokken lootje bekijken?

Vind gemakkelijk en snel je lootje terug

Dit kan op twee manieren:

• Als met een reeds bestaand Hatsa account meedoet aan een loting, klik je op het dashboard op Lootjes. Vervolgens kies je de loting waar je het lootje van wil bekijken.
  • Heb je je deelname aan een loting bevestigd met alleen een e-mailadres krijg je van ons een e-mail waar je je lootje kunt bekijken. Echter is deze link slechts een beperkte tijd geldig. Om toch bij je lootje te kunnen vraag je een magische inloglink aan met het e-mailadres waarop je je deelname hebt bevestigd. Klik op de link in de e-mail en vervolgens op de knop Lootjes. Daar vind je je (getrokken) lootje(s) terug.