hatsa logo blue horizontaal transparant
Terug naar alle veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn producten op Hatsa aanbieden?

Maak je producten zichtbaar voor de Hatsa community

Dit kan op twee manieren:

  • Affiliateprogramma - Als je aangesloten bent bij een affiliateprogramma kunnen wij je productfeed automatisch importeren op Hatsa. Wij nemen dan alle data vanuit de desbetreffende feed over en zorgen bij afnemers van het Pro-pakket ervoor dat alles correct gemapped is binnen de goede categorie. Je producten worden dan binnen Hatsa op de juiste manier getoond aan alle gebruikers. Shops met het Basic- of Plus-pakket dienen zelf de producten te mappen naar de juiste categorieën.
  • Eigen feed instellen - In de beheerders omgeving van je shop kun je ook je eigen productfeed instellen. Je leest hier wat de eisen zijn om je productfeed te kunnen uploaden. Hierna zijn al je producten beschikbaar binnen Hatsa. Je kunt er dan zelf voor zorgen dat alles goed en correct gemapped wordt binnen de juiste categorieën op Hatsa. Voor de shops met het Pro-pakket bieden wij de service dat producten door ons gemapped worden naar de juiste categorie.

Voor beide manieren geldt dat wij de productfeed dagelijks ('s nachts) actualiseren en bijwerken als er wijzigingen in de feed worden waargenomen.

Staat je vraag er niet tussen?

Je kunt ons altijd een bericht sturen via ons feedbackformulier. Wees bij het omschrijven van je vraag zo duidelijk mogelijk, en voeg indien mogelijk een schermafbeelding toe die je vraag verduidelijkt.

Open het feedbackformulier