Hoe maak en publiceer ik een shoppingboard voor mijn shoppagina?

Je nieuwe collectie zichtbaar voor de Hatsa Community

Eerst maak je een shoppingboard aan:

• Klik op het rechtsboven in het scherm en vervolgens op Boards.
  • Klik op Nieuw board aanmaken.
  • Kies voor Inspiratie of Vergelijken en zorg ervoor dat het board openbaar is.
  • Klik op Board aanmaken om het board aan te maken.
Import overzicht

Kleed je board vervolgens aan met een board banner, organiseer je producten met productgroepen en vul het board met producten.

Import overzicht

Je kunt je board nu Board_publiceren

• Klik op het rechtsboven in het scherm en vervolgens op Beheer JouwShopNaam.
  • Klik op Boards en zet het schuifje onder Publiceren in mijn shop van uit naar aan (het schuifje wordt groen).
  • Je board staat direct live op je eigen shoppagina!