hatsa logo blue horizontaal transparant
Terug naar alle veelgestelde vragen

Hoe maak ik een shoppingboard?

Het rode plusje helpt je op weg.
  1. Druk op het rode plusje onderaan je scherm in het midden (voor desktop rechtsonder);
  2. Kies voor ‘Maak een nieuw board aan’
  3. Je kan je shoppingboard nu een naam geven;
  4. Kies wat je met je shoppingboard wil gaan doen; maak je er een inspiratie, vergelijkings- of verlanglijstjes board van?
  5. Selecteer de juiste settings voor jouw board.
  6. Klik op board aanmaken;
  7. Gefeliciteerd! Je hebt nu een shoppingboard aangemaakt.
shoppingboard aanmaken

Staat je vraag er niet tussen?

Je kunt ons altijd een bericht sturen via ons feedbackformulier. Wees bij het omschrijven van je vraag zo duidelijk mogelijk, en voeg indien mogelijk een schermafbeelding toe die je vraag verduidelijkt.

Open het feedbackformulier