hatsa logo blue horizontaal transparant
Terug naar alle veelgestelde vragen

Hoe maak ik mijn eigen lijstweergave van een shoppingboard?

Creëer de optimale lijstweergave voor het beste overzicht van jouw shoppingboard.

Aanpasbare kolommen

Ieder type product is anders, daarom kun je de lijstweergave van ieder shoppingboard ook aanpassen zoals je dat zelf wilt. Stel voor ieder board de informatie in die voor dat shoppingboard relevant is. Zo kan voor kleding bijvoorbeeld de maat belangrijk zijn en voor een nieuwe computer de opslagcapaciteit. Om te beginnen zorg je dat je shoppingboard wordt weergegeven op de lijstweergave. Dit doe je door het schuifknopje links bovenaan je shoppingboard om te switchen van ‘tegels’ naar ‘lijst’.

Standaard velden selecteren

Druk op de recht bovenaan je shoppingboard op de roze plusknop en kies daar welke standaard velden je wel en niet in je overzicht wilt opnemen door het selectievakje aan of uit te vinken. Je kunt in dit menu de volgorde van de velden wijzigen door een veld met je muis bij de twee horizontale streepjes beet te pakken en naar boven of naar beneden te slepen. De beschikbare standaardvelden zijn: productnaam, aanbieder, prijs, datum toegevoegd en merk.

Extra velden toevoegen

Je kunt ook zelf velden toevoegen. Klik rechtsboven in de lijstweergave op de roze plusknop. Kies in het uitklapmenu op de optie 'Kolommen toevoegen'. Daar is vervolgens de keuze uit een aantal type velden. Kies het type veld dat je aan het overzicht wilt toevoegen. Nadat je op het type veld hebt geklikt wordt deze automatisch toegevoegd aan jouw lijstweergave. Nu kun je de titel zelf aanpassen door met je cursor in de titel van het nieuwe veld te klikken. Daarna kun je voor ieder product de bijbehorende waarde invullen.

Sorteren/ volgorde aanpassen.

De lijstweergave kun je op ieder veld sorteren door op de pijltjes naast de veldtitel te klikken. Ook kun je zelf de volgorde bepalen. Dat doe je door een product met je muis bij de twee horizontale streepjes beet te pakken en naar de gewenste positie te slepen. Op deze manier kun je ook de kolommen van positie wisselen door deze met je muis bij de twee verticale streepjes beet te pakken en naar links of rechts te slepen.

Staat je vraag er niet tussen?

Je kunt ons altijd een bericht sturen via ons feedbackformulier. Wees bij het omschrijven van je vraag zo duidelijk mogelijk, en voeg indien mogelijk een schermafbeelding toe die je vraag verduidelijkt.

Open het feedbackformulier