Hoe plaats ik een product?

Gemakkelijk alle items op één plek

Desktop

1. Nadat je een shoppingboard hebt aangemaakt staat er
  2. Klik op ‘voeg een nieuw product toe’
  3. Ga naar de webshop waarvan je het item op je board wilt plaatsen
  4. Kopieer de link van het item
  5. Plak hem in de witte balk en druk op enter (Let op! Soms hebben we de link al voor je in de witte balk geplaatst)
  6. Klik op ‘product toevoegen’
  7. Je hebt nu een item geplaatst!

Mobiel

1. Ga naar de webshop (via web, of de webshop app) en ga naar het product wat je op je board wilt plaatsen
  2. Klik op het
  3. Selecteer Hatsa!
  4. We bewaren je product op je laatst aangepaste board. Wil je het item op een ander board opslaan? Selecteer dan ‘verplaatsen naar’ en kies een ander board uit.
  5. Klik op ‘verder shoppen’ om meteen verder te gaan met wannahaves verzamelen!