Over Hatsa!BrowserextensieApp
Terug naar alle veelgestelde vragen

Hoe plaats ik een product?

Gemakkelijk alle items op één plek

Desktop

Producten plaatsen is nog makkelijker met onze browser extensie. Bekijk hier hoe het werkt

  1. Nadat je een shoppingboard hebt aangemaakt staat er
  2. Klik op ‘voeg een nieuw product toe’
  3. Ga naar de webshop waarvan je het item op je board wilt plaatsen
  4. Kopieer de link van het item
  5. Plak hem in de witte balk en druk op enter (Let op! Soms hebben we de link al voor je in de witte balk geplaatst)
  6. Klik op ‘product toevoegen’
  7. Je hebt nu een item geplaatst!

Staat je vraag er niet tussen?

Je kunt ons altijd een bericht sturen via ons feedbackformulier. Wees bij het omschrijven van je vraag zo duidelijk mogelijk, en voeg indien mogelijk een schermafbeelding toe die je vraag verduidelijkt.

Open het feedbackformulier