hatsa logo blue horizontaal transparant
Terug naar alle veelgestelde vragen

Hoe stel ik een budget in?

Je ziet je budget onderaan je board.

Bij een nieuw board

  • Open de Board Creator via de grote + knop
  • Kies de juiste settings voor je board
  • Onderaan de Board Creator vind je een dropdown menu met de tekst Geen budget
  • Klik op het dropdown menu en kies voor Wel budget
  • Vul nu jouw gewenste gegevens in.
budget nieuw board

Bij een bestaand board

  • Open het board waar je het budget wil instellen, klik rechts op het en vervolgens op Board instellingen
  • Zet het schuifje bij Budget gebruiken naar Ja en vul de gewenste gegevens in
  • Klik vervolgens op opslaan.
budget bestaand board

Staat je vraag er niet tussen?

Je kunt ons altijd een bericht sturen via ons feedbackformulier. Wees bij het omschrijven van je vraag zo duidelijk mogelijk, en voeg indien mogelijk een schermafbeelding toe die je vraag verduidelijkt.

Open het feedbackformulier