Hoe verifieer ik mijn domein?

Claim je domein en laat zien wie je bent.

Het is van belang je domein te verifiëren zodat een concurrent er niet met jouw shopnaam vandoor gaat op Hatsa. Het kan via een tweetal methodes:

Via Google Tag Manager

• Bij Methode 1 - Claim via HTML zie je een regel HTML code. Klik op Kopiëren.
  • Ga naar Google Tag Manager en klik in het dashboard op Nieuwe tag
  • Geef de tag een naam
  • Klik op het venster van Tagconfiguratie en selecteer Aangepaste HTML uit de lijst die openvouwt.
  • Plak de zojuist gekopieerde HTML code in het HTML invoerveld.
  • Klik vervolgens op het venster van Triggers en kies voor All Pages.
  • Klik op Opslaan.
  • Klik vervolgens linksboven op Verzenden. Geef optioneel een versienaam en omschrijving mee.
  • Klik op Publiceren.
  • Ga terug naar Hatsa. Na een korte periode van (+-15 minuutjes) kun je op de knop Domein claim verfiëren klikken.

Via DNS

We hebben in dit voorbeeld gebruik gemaakt van een domeinnaam gehost bij TransIP. Het kan zijn dat jouw prodivder iets andere termen heeft voor het uitvoeren dezelfde acties.

• Bij Methode 2 - Claim via DNS zie je een regel code. Selecteer alles vanaf hatsa-domain en klik op Kopiëren.
  • Ga naar TransIP, en navigeer naar Geavanceerd Domeinbeheer
  • Vul de volgende gegevens in:
  • Naam - @
  • TTL - 1 Min.
  • Type - TXT
  • Waarde - Plak hier je zojuist gekopiëerde regel code
  • Klik op Opslaan
  • Ga terug naar Hatsa. Na een korte periode van (+-15 minuutjes) kun je op de knop Domein claim verfiëren klikken.