Hoe werken de prijsupdates?

Nooit meer teveel betalen voor jouw wannahaves

Voor items die je vanaf nu plaatst zetten wij de prijsupdates automatisch aan. Hier hoef je dus helemaal niets voor te doen!

Wil je prijsupdates ontvangen voor items die je eerder op Hatsa hebt geplaatst? Dat kan op de volgende manier:

• Ga naar het shoppingboard waar het product waar je updates over wilt ontvangen op staat;
  • Klik op het product waarover je de prijsupdates wilt ontvangen;
  • Klik op de onder het product;
  • Is de geel? Dan ontvang je een update als de prijs is gedaald!

Wegens privacy redenen staan de updates maar een maand aan. Hierna kun je de update gratis verlengen door de bliksemschicht opnieuw aan te klikken. Dit kun je zo vaak doen als je wilt.