hatsa logo horizontaal full color gradient
Terug naar alle veelgestelde vragen

Hoe werken de ’Producten die ik leuk vind’?

Heb jij items gevonden die je wel heel leuk vindt, maar niet op een shoppingboard passen, of weet je nog niet op welk board je het wilt plaatsen?

Er zijn een boel situaties te bedenken waarbij je een product wel wil opslaan op Hatsa maar er nog geen bestemming voor hebt. In dat geval biedt het standaard board de uitkomst.

Wanneer je een product toevoegt aan Hatsa via de share-extensie, browser-extensie of via bijvoorbeeld een zoekopdracht, zul je de vraag krijgen op welk board je dit item wil plaatsen. Als je ervoor kiest om geen board te selecteren, plaatsen wij dit automatisch op je standaard board. Je vindt dit board gepinned (vastgezet) bovenaan je overzicht met boards.

producten die ik leuk vind

Dit board heeft verder dezelfde eigenschappen als elk ander board. Je kunt de instellingen hiervoor ook gewoon aanpassen, maar kijk uit, het board is standaard een privé board. Als je dit board op openbaar zet, zijn al je producten die je op Hatsa plaatst zichtbaar voor anderen.

Staat je vraag er niet tussen?

Je kunt ons altijd een bericht sturen via ons feedbackformulier. Wees bij het omschrijven van je vraag zo duidelijk mogelijk, en voeg indien mogelijk een schermafbeelding toe die je vraag verduidelijkt.

Open het feedbackformulier