Hoe werken de productupdates?

Nooit meer teveel betalen voor jouw wannahaves!

Wanneer je een item op Hatsa plaatst zetten wij de updates voor dit product automatisch aan voor 30 dagen. In die 30 dagen houden wij wijzigingen in de prijs voor jou in de gaten. Wijzigt er iets? Dan ontvang je hiervan een (push-)notificatie en/of e-mail. Handig toch?

Na deze 30 dagen moet je deze updates weer handmatig aanzetten. Je kunt er voor kiezen om dit voor je gehele shoppingboard te doen, of per product.

Aanzetten voor je gehele shoppingboard
  1. Bovenin zie je een rij met knoppen. Klik op de Productupdates knop.
  2. In het popup-venster wat opent zet je het schuifje weer aan en klik je op Keuze opslaan.
  3. Nu staan voor alle producten op je board de productupdates weer voor 30 dagen aan
productupdatesAanzetten per item
  1. Open het board met het product waar je de productupdates weer voor wil aanzetten.
  2. Klik op het . Nu staan de productupdates weer voor 30 dagen aan.
  3. Je kunt ook op het product klikken en via de productpagina op de knop ‘Prijsalert uit’ klikken om de updates weer aan te zetten.