hatsa logo blue horizontaal transparant
Terug naar alle veelgestelde vragen

Hoe werkt de browser-extensie?

Op je laptop met één klik een wannahave op je board

Het downloaden van de browser-extensie kun je hier doen

Hoe download en installeer je de browser-extensie?

  • Zorg ervoor dat je de browser-extensie hebt gedownload.
  • Zet de extensie aan. Is het icoontje zwart-wit? Dan moet je er eerst op klikken om hem aan te zetten. Is het logo in kleur? Dan staat hij aan.
  • Ga naar het item dat je wilt opslaan op een board.
  • Klik nu op de browser-extensie. We bewaren je product op je standaard board. Kies een ander board door op verplaatsen naar te klikken
  • Je product is nu opgeslagen!

Klik hier voor meer informatie over de browserextensie.

Staat je vraag er niet tussen?

Je kunt ons altijd een bericht sturen via ons feedbackformulier. Wees bij het omschrijven van je vraag zo duidelijk mogelijk, en voeg indien mogelijk een schermafbeelding toe die je vraag verduidelijkt.

Open het feedbackformulier