Hoe werkt de browserextensie?

Op je laptop met één klik een wannahave op je board

Het downloaden van de browserextensie kan je hier doen

Aan de slag met de browserextensie

• Zorg ervoor dat je de browserextensie hebt gedownload (Hoe je dat doet lees je hier);
  • Ga naar het item dat je wilt opslaan op een board;
  • Zet de extensie aan. Is het icoontje zwart-wit? Dan moet je er eerst op klikken om hem aan te zetten. Is het logo in kleur? Dan staat hij aan;
  • Klik nu op de browserextensie. We bewaren je wannahave op je laatst aangepaste board. Kies een ander board door op ‘verplaatsen naar’ te klikken;
  • Je wannahave is bewaard.