Over Hatsa!BrowserextensieApp
Terug naar alle veelgestelde vragen

Hoe werkt de chatfunctie?

Je vindt de functie onderaan elk board.
  • Scroll naar het einde van het board tot je de tekst ‘praat ook mee’ ziet. Daar is je chatruimte;
  • Je kan een gebruiker taggen door een @ te gebruiken;
  • Je kan over een specifiek item praten door op het van een item te klikken;
  • Je kan een link plakken op een board van iemand anders om een productsuggestie te doen.

Staat je vraag er niet tussen?

Je kunt ons altijd een bericht sturen via ons feedbackformulier. Wees bij het omschrijven van je vraag zo duidelijk mogelijk, en voeg indien mogelijk een schermafbeelding toe die je vraag verduidelijkt.

Open het feedbackformulier