Hoe werkt de chatfunctie?

Samen kom je tot de beste aankoop!

Samen kom je tot de beste beslissingen, dat is met (online-)aankopen net zo. Op Hatsa kun je samenwerken met anderen en met de chatfunctie kun je heel gemakkelijk praten en overleggen met de board deelnemers.

Hoe open je de chat?

• SOp een board zie je bovenin een aantal knoppen. Klik op Schrijf bericht indien de chat nog leeg is, of op Berichten indien er al chat-berichten geplaatst zijn.
  • Aan de rechterkant van je scherm opent nu de chat. Je kunt dit gebruiken zoals je van elke chat gewent bent.
  • Met een # voor je bericht kun je een product taggen.
  • Je kan een gebruiker taggen door een @ te gebruiken.
FAQ uitleg gif