Over Hatsa!BrowserextensieApp
Terug naar alle veelgestelde vragen

Hoe werkt de deelfunctie?

Sneller items plaatsen

Browsers en de meeste shopping apps hebben een deelknop waarmee je de items die je bekijkt kan delen. Hierdoor plaats je nog sneller jouw wannahaves op Hatsa. Het werkt als volgt:

  • Klik op de deelknop van de browser of shopping app;
  • Selecteer ‘Hatsa’;
  • Kies het board waaraan je het item wilt toevoegen, of maak een nieuw board aan;
  • We scannen nu meteen of er korting is;
  • Kies nu of je naar je shoppingboard wilt, of verder wilt shoppen;
  • Het item staat op je board.

Staat je vraag er niet tussen?

Je kunt ons altijd een bericht sturen via ons feedbackformulier. Wees bij het omschrijven van je vraag zo duidelijk mogelijk, en voeg indien mogelijk een schermafbeelding toe die je vraag verduidelijkt.

Open het feedbackformulier