Hoe werkt het toevoegen van cadeautjes op mijn verlanglijstje?

Het toevoegen van cadeautjes op je lijstje kan op drie manieren.

Via onze search

• Bovenin het scherm zie je een grote zoekbalk. Typ hier je gewenste zoekterm in en druk op enter.
  • Je zit vervolgens talloze producten die voldoen aan jouw zoekopdracht. Zit je gewenste cadeautje er tussen? Klik op het item.
  • Vervolgens klik je op Bewaren. Kies je je verlanglijstje uit de lijst en klik op Product plaatsen.
  • Je gezochte (en gevonden) product staat nu op je verlanglijstje!

Met een productlink

• Heb je een leuk product gevonden in een webshop? Kopieer de URL uit de adresbalk.
  • Klik op het dashboard van de loting op Eigen lijstje beheren
  • Klik op Product toevoegen en plak de URL in het invoerveld, klik vervolgens op Item toevoegen.
  • Je hebt nu een product geplaatst!

Mochten er andere webshops zijn die hetzelfde product ook aanbieden, dan zul je een blauwe tag met Bij X aanbieders zien. De gene die jouw cadeautje wil gaan kopen zal bij het openen van het product dan een lijst zien met de prijzen van de gevonden webshops.

Product zonder link

• Klik op het dashboard van de loting op Eigen lijstje beheren
  • Wil je bijvoorbeeld een lekkere fles rode wijn hebben, maar weet je niet welke of bij welke webshop? Zet het schuifje om naar Met een omschrijving
  • Beschrijf (kort) in het invoerveld wat je wil hebben (een fles rode wijn).
  • Kies een emoji wat bij je cadeautje past, en klik op Item toevoegen
  • Je hebt nu een product zonder link geplaatst!

Je herkent een product zonder link aan de grote emoji in de producttegel. Deelnemers kunnen dit soort cadeautjes vaker dan één keer afstrepen en zelf kiezen waar ze het cadeautje kopen.