Ik voeg een product toe aan mijn board maar hij verschijnt niet. Wat nu?

Het kan soms voorkomen dat een shop ons nog niet ondersteund. Maar ook als het mis gaat bewaren we de link.

Heb je onderstaande tips al geprobeerd?

• Als het laden voorbij is en het item is nog niet verschenen kan het helpen om de pagina opnieuw te laden;
  • Werkt dit niet? Gebruik de feedback knop die zich verstopt achter de en vermeld wat er is gebeurd. Dan lossen wij het zo snel mogelijk voor je op!
  • Klik op item bewerken, en typ de juiste prijs in. Je kan er ook voor kiezen om het schuifje ‘prijs onbekend’ aan te zetten;
  • Klik op ‘terug naar item’ en je item is aangepast!