hatsa logo blue horizontaal transparant
Terug naar alle veelgestelde vragen

Kan ik de verlanglijstjes van alle deelnemers zien?

Cadeautjes geven is leuk

Ja, dat kan. Zodra iemand zijn/haar lootje heeft ingeleverd kun je het verlanglijstje van diegene bekijken. Op het dashboard van de loting zie je onderaan kleine tegeltjes van alle deelnemers. Klik erop om naar een verlanglijstje te gaan. Je kunt er zelfs cadeautjes van afstrepen als je dat zou willen. O

Import overzicht

Staat je vraag er niet tussen?

Je kunt ons altijd een bericht sturen via ons feedbackformulier. Wees bij het omschrijven van je vraag zo duidelijk mogelijk, en voeg indien mogelijk een schermafbeelding toe die je vraag verduidelijkt.

Open het feedbackformulier