hatsa logo blue horizontaal transparant
Terug naar alle veelgestelde vragen

Kan ik na het aanmaken van een loting nog mensen toevoegen en/of verwijderen?

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Ja, dat kan tot het moment dat de organisator de lootjes heeft getrokken. Nadat bekend is wat je getrokken lootje is, kunnen er geen deelnemers meer worden toegevoegd en/of verwijderd.

Staat je vraag er niet tussen?

Je kunt ons altijd een bericht sturen via ons feedbackformulier. Wees bij het omschrijven van je vraag zo duidelijk mogelijk, en voeg indien mogelijk een schermafbeelding toe die je vraag verduidelijkt.

Open het feedbackformulier