Waar stel ik mijn productfeed in?

Feed uploaden en beginnen maar

Het is een koud kunstje om je feed te uploaden:

• Klik op het dashboard van je shop op Productfeed
  • Selecteer uit het dropdown menu de optie Google Shopping Feed.
  • Plak in het invoerveld de URL die naar je productfeed leidt. Dit moet een XML-bestand zijn en klik op Opslaan.
  • Je feed is nu toegevoegd en zal na goedkeuring geïmporteerd worden op Hatsa.

Als je feed is goedgekeurd, zul je een overzicht zien van het aantal imports dat door ons gedaan wordt op je feed. Dit gebeurt standaard elke nacht. Je kunt per import zien wat er goed en fout gegaan is.

Import overzicht
FAQ uitleg gif