hatsa logo blue horizontaal transparant
Terug naar alle veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen board ‘verwijderen’ en ‘archiveren’?

Weggooien of nog even bewaren.
Een board verwijderen

Als je een board verwijdert, dan worden al je producten en het board zelf verwijderd. Alles is dan weg en kan ook niet meer worden teruggehaald. Ook niet door ons tech-team.

Een board archiveren

Als je een board archiveert, dan wordt het board inactief en verdwijnt het uit het overzicht van je boards. Je kunt het board altijd weer terugplaatsen om er mee verder te gaan. Klik hiervoor in je board overzicht op 'Alle boards' en vervolgens op 'Gearchiveerde boards'

shoppingboard verwijderen of archiveren

Staat je vraag er niet tussen?

Je kunt ons altijd een bericht sturen via ons feedbackformulier. Wees bij het omschrijven van je vraag zo duidelijk mogelijk, en voeg indien mogelijk een schermafbeelding toe die je vraag verduidelijkt.

Open het feedbackformulier