Wat zijn en hoe werken Board Banners?

Board Banners brengen je shoppingboard tot leven

Naast de toevoeging om bijlages te uploaden op je shoppingboard, kun je ook een Board Banner instellen zodat je shoppingboard tot leven komt.

Een Board Banner is een paginabrede foto of video bovenaan je shoppingboard van bijvoorbeeld je droombadkamer of favoriete vakantiebestemming. Je kunt per shoppingboard één bijlage omzetten tot een Board Banner. Dit werkt zo:

• Via de knop rechtsonder klik je op ‘Voeg een bijlage toe’
  • Kies vervolgens een foto of video om te uploaden
  • Schuif onder ‘Bijlage als Banner gebruiken?’ de switch naar ‘Ja’
  • Klik op ‘Bijlage toevoegen’ en je Board Banner wordt nu automatisch voor je ingesteld!
  • Let op: een Board Banner kan een afbeelding of een video zijn, maar geen link naar een website.

Mijn Board Banner ziet er niet mooi uit, wat kan ik daar tegen doen?

• Als je niet tevreden bent hoe je Board Banner er uit ziet, kun je de positie ervan wijzigen.
  • Klik op ‘Board Banner aanpassen’ en vervolgens op ‘Banner verplaatsen’
  • Klik op ‘Sleep om te verplaatsen’ en houdt je muisknop ingedrukt. Sleep je afbeelding nu naar de gewenste positie.
  • Klik op ‘Wijzigingen opslaan’ en je Board Banner is opgeslagen!
  • Tip: Video’s die als Board Banner zijn ingesteld kunnen niet worden verplaatst.

Kan ik ook bestaande bijlages als Board Banner instellen?

• Klik bij de bijlage die je als Board Banner wil instellen op en vervolgens op ‘Instellen als Board Banner’. That’s it!
  • Let op: Als je deze optie gebruikt als je al een Board Banner hebt ingesteld, zal de oude worden vervangen.

Is het mogelijk een Board Banner te verwijderen?

• Klik op ‘Board Banner aanpassen’ en vervolgens op ‘Verwijderen’
  • Let op: De bijlage zal ook van je board verwijderd worden.