Wat zijn en hoe werken Shoppingbuddy's?

Met shoppingbuddy’s wordt online shoppen veel leuker!

Shoppingbuddy’s zijn er om jouw online shopervaring leuker en eenvoudiger te maken. Hoe werken ze?

• Zoals je op Hatsa gewend bent, kun je andere gebruikers volgen,
  • Klik op de Volgen knop om een gebruiker te volgen.
  • Als jij en een andere Hatsa gebruiker elkaar wederzijds volgen, zijn jullie Shoppingbuddy’s van elkaar! Nu worden jullie op de hoogte gehouden wordt van elkaars online aankopen.
  • Je herkent een Shoppingbuddy aan de lichtblauwe ring rondom zijn/haar avatar. Zo weet je zeker dat jullie elkaar wederzijds volgen!
  • Voor elk nieuw shoppingboard, nieuw product of aankoop ontvangen jullie van elkaar een notifcatie en kun je daarop reageren of elkaar adviseren! Zo wordt online shoppen nog leuker!

Wat gebeurt er als je iemand niet terugvolgt?

• Je kunt er voor kiezen iemand niet terug te volgen, deze persoon verschijnt dan onder het kopje Word shoppingbuddy’s met…
  • Deze gebruiker ontvangt wel meldingen van jouw activiteiten op Hatsa, maar jij niet van hem/haar.
  • Klik op de Terugvolgen knop om een gebruiker terug te volgen.
  • Je bent nu elkaars Shoppingbuddy, en deze gebruiker is nu terug te vinden onder het kopje Shoppingbuddy’s!

Wat gebeurt er als iemand jou niet terugvolgt?

• Als iemand ervoor kiest jou niet terug te volgen, dan verschijnt deze gebruiker onder het kopje ‘Shoppers die jij volgt’.
  • Jij ontvangt wel meldingen van zijn/haar activiteiten op Hatsa, maar hij/zij niet van jou.

Wat betekent het icoontje?

• Dit is een geverifieerde gebruiker. In de regel zijn dit influencers zoals Dee of Jiami.