hatsa logo blue horizontaal transparant
Terug naar alle veelgestelde vragen

Wie kan mijn boards zien?

Openbare boards kan iedereen zien. Boards die privé zijn kan niemand zien, tenzij je iemand uitnodigt om mee te werken aan het board.

Een nieuw board privé maken

  1. Maak een board aan via de grote + of via het dashboard.
  2. Onder standaard board instellingen zie je een dropdown menu. Standaard staat deze op 'Openbaar'.
  3. Klik erop om dit te veranderen naar Privé.
shoppingboard aanmaken Hatsa

Board later privé/openbaar zetten

  • Ga naar het board dat je wilt veranderen;
  • Klik op ; en dan op 'Board instellingen'
  • Bij zichtbaarheid zie je een switch Die geeft aan of je board privé of openbaar staat;
  • Klik op switch om je board privé of openbaar te zetten;
  • Klik op Opslaan om je instellingen op te slaan.
shoppingboard prive of openbaar zetten

Staat je vraag er niet tussen?

Je kunt ons altijd een bericht sturen via ons feedbackformulier. Wees bij het omschrijven van je vraag zo duidelijk mogelijk, en voeg indien mogelijk een schermafbeelding toe die je vraag verduidelijkt.

Open het feedbackformulier