hatsa logo blue horizontaal transparant
Terug naar alle veelgestelde vragen

Wie kan mijn profiel zien?

Als je profiel openbaar is, kan iedereen je interesses zien, je bio, je foto en je openbare boards. Staat je profiel op privé, dan zien andere gebruikers alleen je naam en je foto. Je openbare boards verschijnen tussen zoekresultaten en in categorieën.

Profiel privé zetten

  • Klik op het rode tandwieltje op het dashboard ;
  • Je ziet nu bij Zichtbaarheid profiel een toggle.
  • Klik op de toggle om je profiel op privé te zetten;
  • Klik op opslaan. That's it.
wie kan mijn profiel zien

Staat je vraag er niet tussen?

Je kunt ons altijd een bericht sturen via ons feedbackformulier. Wees bij het omschrijven van je vraag zo duidelijk mogelijk, en voeg indien mogelijk een schermafbeelding toe die je vraag verduidelijkt.

Open het feedbackformulier