Over Hatsa!BrowserextensieApp
Terug naar alle veelgestelde vragen

Wie kan mijn profiel zien?

Weet je of je profiel openbaar of privé staat?

Als je profiel openbaar is, kan iedereen je interesses zien, je bio, je foto en je openbare boards. Staat je profiel op privé, dan zien andere gebruikers alleen je naam en je foto. Je openbare boards verschijnen tussen zoekresultaten en in categorieën.

Profiel privé zetten

  • Klik op ;
  • Klik op profiel;
  • Je ziet nu onder je naam en je slug een switch;
  • Klik op switch om je profiel op privé te zetten;
  • Je bent klaar! We slaan de informatie automatisch op.

Staat je vraag er niet tussen?

Je kunt ons altijd een bericht sturen via ons feedbackformulier. Wees bij het omschrijven van je vraag zo duidelijk mogelijk, en voeg indien mogelijk een schermafbeelding toe die je vraag verduidelijkt.

Open het feedbackformulier