Over Hatsa!BrowserextensieApp
verlanglijstje

Feestje? Maak een gratis verlanglijstje met Hatsa!

Bij een feestje horen cadeautjes. Maak met Hatsa een verlanglijstje voor iedere gelegenheid en krijg altijd wat je echt wilt hebben.

blob1
blob2

Waarom een Hatsa verlanglijstje?

blob3
Altijd het perfecte cadeau

Altijd het perfecte cadeau

Niets is zo leuk om het perfecte cadeautje te krijgen en te geven. Maar hoe zorg je ervoor dat iedereen weet waar ze jou echt blij mee kunnen maken, en waar ze dit kunnen kopen?

De oplossing?

Maak een Hatsa shoppingboard. Geef je board een naam, bijvoorbeeld ‘Verlanglijstje Florine‘. Ga vervolgens alle leuke websites af en kopieer de linkjes van alle producten die je graag zou willen hebben. Plaats de linkjes op het shoppingboard en Hatsa zoekt de foto, productinformatie en prijs erbij.

Nodig nu al je gasten uit om het board te bekijken. Zo weten ze precies wat je wilt hebben, wat de prijs is en waar ze het online kunnen kopen. Gasten kunnen zonder dat jij het weet producten markeren als gekocht. Geen dubbele cadeaus meer!

Wil jij als gast het feestvarken stiekem verrassen?

Wil jij als gast het feestvarken stiekem verrassen?

Dan maak je zelf een geheim board aan voor de jarige(n), het bruidspaar, of wie je dan ook wilt verrassen. Nodig de gasten uit om mee te werken aan het board, en vraag of zij ook productlinkjes willen toevoegen. Je kan chatten over producten, tips uitwisselen en zo de ideale surpriseparty plannen.

Wie ga jij verrassen?

blob4
Geen miskopen meer!

Geen miskopen meer!

Met Hatsa kan je altijd op ieder moment van de dag producten toevoegen aan je verlanglijstje. Zo heb je na een tijdje een shoppingboard gevuld met items die je echt wilt hebben. Gasten krijgen meteen een mooi visueel overzicht en kunnen beginnen met shoppen. Omdat je genodigden zien wat je wilt hebben, weten ze zeker dat hun cadeautje goed in de smaak valt, en jij weet zeker dat je het leuk gaat vinden. Miskopen zijn verleden tijd.

Jouw ideale verlanglijstje

Op Hatsa vind je ook inspiratie voor je verlanglijstje. Bekijk boards van anderen of zoek tussen miljoenen items. Zie je wat leuks? Kopieer het item gemakkelijk naar je eigen verlanglijstje.

Staat alles op het board? Dan kunnen je gasten los gaan met shoppen. Nodig ze uit om je shoppingboard te bekijken, en ze weten meteen waar ze de cadeautjes kunnen bestellen. Gasten kunnen zonder dat je het weet items aanvinken als gekocht door op het winkeltasje te klikken.

Wij wensen je alvast een knallend feest!

Altijd jouw Hatsa verlanglijstjes bij de hand!

Met de Hatsa app wordt verlanglijstjes maken en delen nog makkelijker. Met één klik plaats jij je favoriete items op je shoppingboard.

Download nu de gratis Hatsa app en begin net als ruim 50.000 andere mensen ook met het waarmaken van je dromen!