hatsa logo horizontaal full color gradient

Feestje? Maak een gratis verlanglijstje met Hatsa!

Met Hatsa maak je supersimpel een verlanglijstje voor iedere gelegenheid, ook voor de feestdagen met lootjes trekken. Verzamel voor je verlanglijstje producten, of vind ze in honderden aangesloten webshops. Deel je verlanglijstje met vrienden en familie en laat ze hun keuze afstrepen!Zo ontvang je altijd het beste cadeau!

blob1
blob2

Zo werkt het maken van een verlanglijstje

1.

Lijstje maken

Maak een verlanglijstje aan en voeg cadeautjes toe, of vind ze tussen honderden webshops.

2.

Delen

Deel je verlanglijstje via WhatsApp, Facebook of gewoon per e-mail.

3.

Afstrepen

Familie en vrienden kunnen nu cadeautjes van je verlanglijstje afstrepen, ook zonder account!

De feestdagen vieren met en lootjes trekking?

Een afstreeplijstje met meerdere items

Binnen een paar eenvoudige stappen maak je een lootjes trekking aan voor jou en je familie en/of vriendengroep. Nodig iedereen uit via WhatsApp, doe de trekking en vul je verlanglijstje. Welk lootje trek jij?

Voor elke gelegenheid een verlanglijstje

Of je nu je verjaardag viert, een babyshower organiseert, een housewarming geeft of gaat trouwen; voor elke gelegenheid is er wel een verlanglijstje te maken. Met Hatsa is dat nu makkelijker dan ooit!

Voeg cadeautjes toe van honderden webshops of ga zelf op zoek naar jouw perfecte cadeau. Ontvang geen dubbele cadeaus meer en laat vrienden en familie nooit teveel betalen. Vier je de feestdagen met je familie. en/of vrienden? Gebruik je verlanglijstje dan om samen lootjes te trekken! Van wie krijg jij het lootje?

Ga nu direct aan de slag met jouw verlanglijstje of lootjes trekking!